TOPSHOP plaktattoo’s

topshoptattoos OMG! Ik hoef jullie vast niet meer te vertellen dat ik dol ben op tattoo’s, en dan al helemaal op de plaktattoo’s die Chanel een tijdje terug uitbracht. Omdat ik €54 toch wel vrij veel vond voor een Chanel-teken die waarschijnlijk niet langer dan 3 dagen zichtbaar is, heb ik het setje uiteindelijk toch niet in huis gehaald. Heel jammer, maar gelukkig komt TOPSHOP nu ook met plaktattoo’s! De Chanel-plaatjes bestonden vooral uit logo’s en parelkettingen, TOPSHOP doet het in old school-stijl. De tattoo met de 2 vogeltjes en een hartje vind ik super, die komt zeker in mijn winkelmandje.

De tattoo’s zijn verkrijgbaar op TOPSHOP.com en zijn er al vanaf £4!

© 2010, Fashion-Fever.nl.

19 Comments

Filed under Uncategorized

19 Responses to TOPSHOP plaktattoo’s

 1. J.

  niet mijn ding, maar wel leuk voor een avondje stappen ofz.

 2. Ik vond de tattoo’s van Chanel ook echt heel vet! Maar ben bang dat die van TOPSHOP zo gaan ‘afbladderen’.. En dat het lijkt op een tattoo die je bij de fristi vroeger kreeg ofzo.. hahha naja wel mooie plaatjes!

 3. Lara

  @Fashion-Fever: Hmm, ik denk niet dat je me gezien hebt. In het begin zat ik boven in die VIP lounge, met bar en stoelen enzo, weet niet of je daar ook bent geweest? En toen zag ik dat het gedeelte voor het podium helemaal leeg was dus ik dacht heeeeeee dat is vast ook voor de VIP’s, dus toen gingen we daar staan voor de rest van de avond :)
  Het was zó leuk, bij Neighbors know my name werd ik helemaal gek hahaha!

 4. Nina

  Dat zijn nou eens mooie nep tattoo’s!

 5. carlijn

  ik ga hier trouwens echt dood van jaloezie dat je naar trey songz bent geweest. Ik wilde ook zo graag, maar mocht niet. :(

 6. Ik zou het idd ook heel leuk vinden om je tattoo te zien :D
  De plak tattoo’s vind ik persoonlijk iets minder.. maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak!

  Groetjes

 7. Merel

  Ja, ik ben ook wel benieuwd naar je tattoo! Hoe oud was je toen je hem hebt laten zetten?

 8. Oeeh kan je geen post maken met de echte tattoo die je al hebt?? Daar ben ik samen met anderen wel benieuwd naar las ik hierboven :P

  De Topshop varianten vind ik mooi geïnspireerd op die van Chanel, maar zou zelf ook voor een echte gaan…

 9. @ Lara: Haha, echt? Weet je toevallig ook of ik jou ook heb gezien? Misschien weet ik dan ook nog wel wie jij bent! Ik werd ook echt he-le-maal gek toen ‘íe naar me lachte, echt geweldig! Het was sowieso superrrr!

 10. Sanne

  Echt, heb je een echte? Wow, wat voor heb je?

  Trouwens nog een ander vraagje, je schrijft heel vaak dingen als ‘die ga ik zeker in huis halen’ en ‘die ga ik zeker bestellen’ maar ik zie je nieuwe aanwinsten bijna nooit op je site terug :( kun je dat wat meer doen, ik zou graag zien hoe je het draagt enzo!

  xx

 11. @ Marielle: Ik heb al een echte waar ik héél blij mee ben, en ik hoop dat voor volgend jaar mijn volgende nog komt! Maar toch ben ik niet zo van het ‘even een tattoo nemen’, het is toch iets wat je je hele leven op je lijf getekent hebt. Ik vind zelf old school tattoo’s geweldig, maar ergens weet ik wel dat dat later helemaal over kan zijn. Daarom zijn dit soort opties fijn, toch? :D

 12. Marielle

  Neem een echte!

 13. Merel

  Ik heb een échte tattoo, veel leukerrrr

 14. laura

  ik vind dat ze best wel wat weg hebben van de chanel tattoos, vooral het bovenste parelkettinkje en het vogeltje :)

 15. Om plaktattoo’s online te bestellen vind ik toch wel een beetje een gek idee. Ik houd het op de doodshoofdjes en peacetekens in bubblegumverpakkingen of flesjes chocomelk. (:

 16. Carlijn

  okée, dit is dus helemaal niet mijn ding. Die chanel tattoos vind ik wel heel erg mooi!

 17. Lara

  Heel schattig!
  Ik zag je trouwens bij Trey! Ik was ook VIP en ik zag je helemaal vooraan staan met je spandoek hahaha ;)
  Ik was zoooooo jaloers toen hij naar jullie toe kwam !
  xoxo

 18. Miss R.

  Een vriendin van mij had die Chanel-tattoo’s, ik dacht ook dat ze niet lang bleven zitten maar bij haar zaten ze er wel drie of vier weken op! Toch vind ik deze (bijna) net zo leuk, en ga ze dus zeker kopen!!
  X.

 19. Britte

  OMG! LOVE IT! té gaaf gewoon.. Ik ga er zeker ook wat aanschaffen
  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>