PHOTO DIARY JULI 2014 – #1

IMG_4698 Het eerste deel van juli stond voor mij in het teken van werken en hier en daar een klein beetje van het zonnetje genieten. Eigenlijk zat ik het grootste deel van de maand in Amsterdam, de momenten dat ik in Groningen was besteedde ik aan mijn blog of aan het bijhouden van het kleurtje dat ik in Barcelona opdeed. 

IMG_4395 Juli begon voor mij meteen goed: shooten! De eerste helft van de maand heb ik heel veel geshoot, voor veel verschillende projecten.

IMG_4398 Wachten op de bus in Almere. Het fijne aan shooten in Almere is dat ik met een beetje geluk de rechtstreekse trein naar Groningen kan pakken, altijd fijn!

IMG_4413 Mijn lieve Dido schrok wakker uit haar slaap en keek me wel héél vreemd aan.

IMG_4429 Het weer was de afgelopen 2 weken over het algemeen vrij goed, perféct dus om veel op het terras te zitten. Bij News Café bestellen we standaard de nachos met kaas bij ons colaatje of wijntje.

IMG_4503 Mijn zomerse outfitje, met een top van New Yorker, zonnebril van & Other Stories en een tasje en shorts van ZARA.

IMG_4511 Nederland – Costa Rica kijken! Ik vond het WK dit jaar leuker dan verwacht, haha, maar dat was denk ik ook wel aan mijn zeer professionele commentaar op Twitter te merken (Johan Derksen, eat your heart out)!

10528131_675695702499739_1508725781_n Selfie! Ik even een drankje doen in de stad met mijn vriendinnen in Amsterdam. Het plan was om het niet te laat te maken (ik moest weer vroeg op de volgende dag) en gelukkig is dat best nog wel aardig gelukt.

IMG_4605 Wachten op de bus naar mijn shoot. Ik was heel even in paniek dat mijn tas voor altijd verpest zou zijn, maar gelukkig droogden die regendruppeltjes perfect op.

IMG_4607 Shooten! Altijd zo fijn wanneer je echt een ruimte voor jezelf hebt, met een grote spiegel en een fijne stoel.

IMG_4698 Een aantal dagen later was ik weer in Amsterdam. ‘s Ochtends en ‘s middags had ik een shoot, daarna ging ik langs bij de MAC Pro Store.

IMG_4701 Zoals jullie al zagen in dit artikel, ging ik niet met lege handen naar huis.

IMG_4728 Toen ik die zaterdag in Amsterdam was besloot ik om ook even langs De Bijenkorf te gaan, om te kijken of ze daar ook Celine Trio’ hadden. ‘Nee, als ze er niet staan dan zijn ze er ook niet’ meldde de verkoopster mij. Op The Purse Forum las ik echter andere verhalen, dus belde ik naar de klantenservice van De Bijenkorf en die kon me vertellen dat ze er wél één hadden (sterker nog: er waren zelfs 5). Dus… op naar Amsterdam! Alweer.

IMG_4737 Heel blij in de trein met mijn twee nieuwe aankopen!

IMG_4759 Omdat ik de laatste tijd best wel veel schoenen heb gekocht besloot ik om mijn plankjes opnieuw in te delen. De clutches heb ik van de onderste plank afgehaald, die krijgen later een ander plekje.

Dat was het eerste deel van juli voor mij! De rest van de maand wordt hopelijk ook heerlijk zonnig, dus verwacht volgende keer een zomerse diary.

Trouwens, speaking of summer, ik zit er aan te denken om ook een soort zomerrooster in te voeren. Niet in de vorm van minder artikelen, maar waar mijn artikelen nu vaak óf om 07:00 uur of 15:00 uur online komen, twijfel ik om tijdens de zomervakantie 15:00 uur de standaard te maken. Ik denk namelijk dat veel van jullie mijn blog nu later op de dag bezoeken en die extra uurtjes geven mij ook net wat extra tijd om aan de slag te gaan. Laat me weten wat jullie denken!

© 2014, Fashion-Fever.nl.

12 Comments

Filed under Personal

12 Responses to PHOTO DIARY JULI 2014 – #1

 1. Patricia

  Hoi Esmee! Ik heb een vraagje, misschien een hele domme maar ik vraag het me al zo lang af.. Gebruik je als mua nou ook je ‘eigen’ make-up op anderen? Dit is toch helemaal niet hygiënisch? Love the photondiary!

 2. Ik vind je céline trio’s zooooooo mooi!
  French Baguette onlangs geplaatst…New: Tramontano clutch

 3. Leuke foto’s ;-)
  chucky1012 onlangs geplaatst…Producten voor het kapsel

 4. Heerlijke foto’s weer! Jouw schoenenstash is prachtig zo te zien
  Mary Josie onlangs geplaatst…OOTD – I guess that’s just the motion

 5. J.

  Altijd leuk om foto’s te zien van je make-up tafel tijdens de shoots, een soort achter-de-schermen. Voor mij is 15u prima want ik lees alle blogs toch altijd pas ‘s avonds na mijn werk ;-) Zo heb je inderdaad wat meer ademruimte om je artikels te maken.
  J. onlangs geplaatst…Belgische bloggers

 6. Amber

  Ik hou echt van dit soort artikelen! Heel leuk om te zien. Ben echt verliefd op je Celine trio, echt prachtig! Een artikel om 15:00 standaard lijkt me prima.

 7. Zo stom he, zulke ongeïnteresseerde verkopers. In de Bijenkorf Den Haag doen ze tenminste nog de moeite om te kijken of iets op voorraad is in plaats van meteen hun standaardpraatje te houden.

  De schoenenplanken zien er zo mooi uit! Het lijkt net op een etalage.

  Ik zou de artikelen gewoon om 15.00 uur plaatsen en dat lijkt mij ook veel relaxter voor jou.
  Shaz onlangs geplaatst…Seen at the movies: The Fault in Our Stars *spoilers*

 8. Altijd leuk zo’n diary :) en wat betreft de tijden, prima hoor maakt mij niet uit.

 9. Dina

  Leuke diary! En de tijd maskt vr mij niet zo veel uit! X

 10. Wat een leuke foto’s

 11. Suzanne

  Ik weet dat je reacties fijn vindt dus even een reactie van mij!
  Voor mij zou de 15u tijd niets uitmaken want ik lees je blog altijd via bloglovin dus zie hem wel verschijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>