OUTFIT: ENJOYING SANTORINI

DSC_0069 Santorini. Het eten is hier heerlijk. De zon schijnt en het is 27 graden. Ik heb de hele dag in de zon gelegen. Alleen de Wi-Fi hé, hier in Griekenland. Op Kos was mijn Wi-Fi twee jaar geleden al verschrikkelijk, maar ook op Santorini is het geen feestje. Lastig dus met artikelen inplannen, maar het is gelukkig te doen (ik typ dit vanaf de stenen grond in de hal van het hotel, haha). 

Ik kan me echt niet druk maken over Wi-Fi op vakantie, zelfs niet wanneer ik lekker aan het werk wil. Gewoon een keertje extra laden, en anders op een oncomfortabel plekje gaan zitten (alleen artikelen met veel foto’s, zoals mijn diary, uploaden gaat misschien niet werken). I couldn’t care less. Waar ik echter wel even van schrok, is van mijn laptop die vanmiddag ineens kapot ging. Het ding begon ineens helemaal raar te doen en daarna was alles wat ik tot dan toe op vakantie had geschreven, weg. Gelukkig doet hij het nu weer redelijk, alleen begint het scherm ieder uur even heel raar te bewegen en loopt hij vast. Flink balen dus, ik hoop dat hij het tot het einde van de vakantie volhoud en daarna breng ik hem terug, het arme ding is amper een halfjaar oud!

Goed, on the bright side (the very bright side, want het is hier dus echt heerlijk warm) heb ik vandaag weer outfitfoto’s geschoten! Ik had er voor het eerst weer echt zin in, heel fijn natuurlijk. Of het betekend dat ik dit weer op regelmatige basis ga doen weet ik niet, ik vind het in ieder geval heel leuk om het hier op vakantie te doen.

Ik draag een top en een broekrok die ik in de ZARA sale kocht, mijn Celine tas, ZARA zonnebril en Chanel espadrilles. Was ik thuis geweest dan droeg ik hakken, maar ik heb voor het eerst in mijn leven licht gepakt!!! (echt waar)

DSC_0020 DSC_0016 DSC_0042

© 2014, Fashion-Fever.nl.

41 Comments

Filed under Fashion, Outfits

41 Responses to OUTFIT: ENJOYING SANTORINI

 1. J.

  Perfecte outfit, love it! Supermooi met al dat blauw.
  J. onlangs geplaatst…Kleurboek voor volwassenen

 2. Priscilla

  Echt een top outfit! Staat je heel mooi

 3. Isabella

  Prachtig je broek rok En wat staat je tas er mooi bij !! Veel plezier daar xxxxx

 4. Fabienne

  Prachtig! Hele mooie foto’s. Leuk weer een outfitpost. En je Chanel-espadrilles vind ik nog steeds geweldig.

 5. Wat een ontzéttend gave outfit!! Heel erg mooi <3

 6. Karlijn

  Supermooie outit!!! Heel chiq maar toch draagbaar en door de GORGEOUS chanel espadrilles (ik ben al sinds je ze hebt zo jaloers) ook echt een prachtig vakantie outfitje.

  Ik heb een vraagje voor je… Ik weet dat je gezegd hebt dat je niet meer op frequente basis outfits gaat laten zien. Ik ben echter heel benieuwd hoe je je rode korte (rib)broekje van de Zara gaat combineren!! Ik heb dat broekje ook en ik vind dat jij je kledingstukken altijd zo mooi weet te stylen, dus hoop dat je me wat inspiratie wilt geven :) In de vorm van een foto of gewoon een reactie op deze comment, ik ben met elke vorm van inspiratie blij!! <3

  PS: ik mis een lach op de foto's! Je schrijft dat je het ontzettend naar je zin hebt, maar op de foto's kijk je een beetje verdrietig :( Je bent altijd prachtig, maar met een lach ben je nóg prachtigerder!!!

 7. simone

  Wat ben je toch mooi! nog heel veel plezier op vakantie en ik vind het erg leuk dat je ons zo deelgenoot maakt van je vakantie door veel foto’s te posten. Wat een sprookje is het daar! x

 8. Origineel en mooi! Ik vind je make-up ook mooi (had niet anders verwacht okk haha).

 9. leuke post!

  maria onlangs geplaatst…Beautiful skin secret

 10. Maaike

  YAY! Zo leuk dat je weer een outfit online plaatst. Mooie combinatie, en ben verliefd op je Céline tas. Veel plezier daar!

 11. lisa

  Heel leuk weer eens een outfit post! Prachtige outfit en ziet er heerlijk uit daar!

 12. Love your outfit & wat zie je er weer mooi uit!
  Suzan onlangs geplaatst…Words of Wisdom

 13. Wat zie je er prachtig uit! Ook hele mooie tattoos

 14. Laura

  Super leuk om weer eens zo’n mooie Esmee outfit te zien!
  Lekker genieten daar!

 15. Roy

  Wat zie je er weer prachtig uit! en die tas is echt te geweldig! En ik werd ook echt helemaal blij toen ik weer een outfitpost zag haha!

 16. Wing

  Leuk om weer eens een outfitpost te zien! En de top staat je heel mooi en lekker kleurtje heb je nu ook:)

 17. Desiree

  Aah ik ben zo verliefd op je tas!

 18. Jaa heel leuk om weer een outfitpost te zien! :D Staat erg leuk, ik vind vooral je top erg mooi.

 19. Yeeeeeey outfitpost! Ook al heb je geen hakken aan, ik vind het nog steeds een chique outfit! I love your bag!

 20. Dina

  Looking gorgeous!

 21. Susa

  Jaaa een outfit post, zo leuk! Haha. Griekenland is heerlijk, ik ben zó jaloers! Anyway, wat een mooie outfit. Chic maar ziet er heerlijk comfortabel uit, en die top staat je super.

 22. Esther

  Heel leuk om weer een outfitpost te zien, mooi! Geniet van je vakantie nog!

 23. Wat leuk om weer een outfit post voorbij te zien komen. En wat een prachtige top!!

  Liefs,

  Philine

 24. Nanda

  Ha Esmee,
  Ik ben een tijdje op reis geweest,naar India en heb dus een tijdje niet je blog gevolgd. Eenmaal terug in Nederland is het heel erg leuk om alles bij te lezen! Erg leuke outfitpost! Geniet van je vakantie! liefs

 25. Prachtige foto’s! Geniet daar!
  Mary Josie onlangs geplaatst…OOTD – It’s time to add a little baby pink

 26. Mooie outfit, wat een mooie kleur is je celine tas ook!
  Lara onlangs geplaatst…Citytrip tips Parijs & Barcelona

 27. Prachtige outfit! Enjoy Santorini!
  Fashion meets Beauty onlangs geplaatst…MAC x RIHANNA ~ Viva Glam 2

 28. prachtige look!
  dat topje is moooi!

  Liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Beauty: Diadermine Micellaire Tonic

 29. Ik vind je top erg mooi en je espadrilles komen goed uit met dat mooie weer!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Dr. Hauschka Bronzing Powder + WIN!

 30. Mooie outfit, draag je een plak bh? Geniet van je vakantie!
  elisabethsmusthaves onlangs geplaatst…Catrice Metallure Metalight lipstick review

 31. Wat een mooie combi met je tatoeage!
  Elisar onlangs geplaatst…New in: Michael Kors horloge

 32. Nora

  Beloofd op Instagram dat ik vaker zou reageren: je ziet er fantastisch uit!! Geniet ervan :)

 33. Mooie outfit! Geniet van het prachtige weer, want hier zul je dat niet meer vinden. ;)
  Shaz onlangs geplaatst…Mijn vakantieverslag: Kroatië en Italië 2014

 34. Esther

  Hele leuke outfit!! Fijne vakantie verder :)

 35. Floor

  Wauw! Je outfits zien er altijd prachtig uit!

 36. Michelle

  In 1 woord; Prachtig!

  Geniet van je welverdiende vakantie! :)

 37. Wat een prachtige outfit en mooie foto’s!
  De tatoeages die je hebt wat betekend het en wat staat er geschreven?
  Ben best jaloers op het mooie weer ;-)
  Als je weet hoe herfstachtig het hier is :(

  Ik wens je nog hele mooie en fijne dagen toe……. Xxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…Nieuw

 38. Lyanne

  Zo leuk dat je weer een outfitpost hebt! Je make up zit ook weer heel mooi. Veel plezier nog!

 39. Dnw

  Prachtig! Leuk om weer eens een outfit post te zien :)

 40. Staat je heel mooi! En ik ben nog altijd jaloers op je mooie Chanel espadrilles <3
  Laura onlangs geplaatst…PERSOONLIJKE UPDATE: Herkansingen, werk, afscheid nemen en nieuwe layout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>