NEW IN: CELINE TRIO BAG & WALLET

DSC_0616 Celine’s Trio Bag stond al heel lang op mijn wishlist. Ik heb het altijd al een geweldige tas gevonden, en toen ik hoorde dat ze dus weer op voorraad waren bij De Bijenkorf was mijn keus dus ook al snel gemaakt. Gisteren ging ik naar Amsterdam om uit te kiezen welke kleur ik graag wilde hebben en vandaag laat ik mijn keus natuurlijk graag aan jullie zien! 

DSC_0609 Hoewel ik dol ben op zwarte tassen, en De Bijenkorf nog 2 zwarte Trio’s had staan, besloot ik om voor de bordeaux versie te gaan. Ik vind deze kleur echt prachtig en heel makkelijk te combineren, daarnaast is deze kleur heel lastig te vinden en was ik dus zó blij dat deze er was, dat de keus makkelijk gemaakt was.

DSC_0641 DSC_0645 DSC_0692 DSC_0685 What a beauty, huh? Ik ben echt helemaal verliefd op mijn nieuwe tas. Het is een vrij kleine crossbody bag, maar doordat het eigenlijk 3 tasjes aan elkaar zijn past er toch vrij veel in. Je kunt de tasjes ook los dragen trouwens, ze zitten met drukknopen aan elkaar. Toch denk ik niet dat ik dat snel zal doen, ik vind ze juist op deze manier heel leuk.

DSC_0652 DSC_0666 Naast de Trio Bag kocht ik ook een Celine portemonnee. Ik had echt een nieuwe portemonnee nodig, al had ik nooit verwacht dat ik met een designer portemonnee thuis zou komen. Ik had echt enorm veel geluk wat dat betreft, want deze portemonnee kocht ik met maar liefst 60% korting. Hij komt uit de sale en het was dan ook het allerlaatste exemplaar.

DSC_0672 Aah, ik ben zo blij met mijn twee nieuwe aankopen! De tas zal ik heel vaak gaan gebruiken, en de portemonnee natuurlijk al helemaal.

Beide items kocht ik bij De Bijenkorf, zowel de portemonnee en de tas waren de laatste in deze kleur. Er zijn nog wel zwarte, roze en blauwe Trio’s op het moment.

© 2014, Fashion-Fever.nl.

34 Comments

Filed under Fashion

34 Responses to NEW IN: CELINE TRIO BAG & WALLET

 1. I love this bag! I want it so badly haha But I can never find it! ill take a look at the bijenkorf again x

 2. Wat leuk: Miss Lipgloss heeft deze ook gekocht door jouw artikel :)
  Ceetje onlangs geplaatst…MUA Luxe Pretty Edgy Eyeshadow palette

 3. Jaaaaa beide supermooi! <333 Als ik die portemonnee gezien zou hebben, had ik hem ook meegegraaid <3

  x

 4. aaah super mooi! Vooral due portemonnee is echt prachtig
  French Baguette onlangs geplaatst…Favourites: animal bags

 5. Geweldige tas! Portemonnee van Celine met 60%, ik wil ook haha! Veel plezier met je prachtige aankoop! PS. Hoop dat je hier een outfit post plaatst met die mooie tas hèhè xx

 6. Wat een prachtige aankopen heb je gedaan! Een grote bordeaux kleurige tas staat hoog op mijn wishlist..
  Fashion meets Beauty onlangs geplaatst…Urban Decay Naked 3 Palette Versus W7 In The Nude

 7. Prachtig, gefeliciteerd met je aankopen!

 8. Prachtig, de kleur is echt geweldig! Hele mooie aankopen
  Marlissa onlangs geplaatst…My New York City bucketlist

 9. Ahh wauw, hele gave tas en portemonnee! Ik was vandaag ook even bij De Bijenkorf en wat een mooie tassen stonden er overal zeg, jeetje! ;)

  Veel plezier met je aankopen! :)

  xx

 10. Laura

  Oh wat prachtig! Het grijs van de binnenkant is ook heel mooi met het goud en het leer, super! Ik vind het trouwens geen ramp dat je geen outfitposts meer doet, je merkt het plezier in je beauty artikelen. Dit soort posts en af en toe een instagram foto vind ik ook al super leuk! Je bent trouwens de enige beautyblog die ik volg :) ga zo door! Als je blijft doen wat je leuk vindt blijven je artikelen op niveau :D

 11. Wauw, ze zijn prachtig!
  Dionne Knooren onlangs geplaatst…Outfit | Summer Feelings

 12. J.

  Wat een mooie kleur heb je gekozen voor je tas! Veel plezier met je aankoopjes.
  J. onlangs geplaatst…Gewonnen: Essence goodiebag

 13. Fabienne

  Wauw wat een goede aankoop, hij is echt prachtig. Hele mooie kleur ook. Je portemonnee is ook supermooi. Leuk dat je die met zo een goede korting hebt kunnen vinden.

 14. oeh mooi!!!! vast nog boven mijn budget, maar als je een tas zo lang al op het oog hebt dan moet het kunnen vind ik!
  Wieneke onlangs geplaatst…Happy Week #9

 15. Amber

  Waauuuwww! Hele goede keuze!

 16. Wauw, wat een beauty’s! Veel plezier ermee
  Coco onlangs geplaatst…Sure Shot // OOTD

 17. Wauw, hij is prachtig!!

 18. Super mooie aankoop! Veel plezier ermee :)
  Jennifer onlangs geplaatst…Purse to go Bag Organizer Review

 19. Michelle

  Wauw, wat een mooie aankopen! Volgens mij is die post over de Celine trio alweer een jaar geleden? Gaaf dat je hem nu eindelijk hebt. Veel plezier er mee :)

 20. Wat een prachtige aankopen!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Mijn Mac Pro palette met ELF oogschaduw

 21. Wat mooie items zeg! Ik ben gek op tassen en portemonnees en zoiets moois kan ik zeker waarderen.
  Shaz onlangs geplaatst…Seen at the movies: The Fault in Our Stars *spoilers*

 22. Wauw Esmee! Echt helemaal té gek!! Ik snap dat je daar suuuuper blij mee bent! XX Liefs

 23. Ahhh, ik weet nog dat je een tijdje terug al over de Trio schreef, superleuk dat je hem nu hebt! Het is echt een prachtige tas, wauw. En je portemonnee vind ik ook super, wat een geweldige kleur!

 24. Hanna

  Ohhhh ik dacht dat de Trio niet zo bijzonder was, maar je hebt me overtuigd! Vooral deze kleur is prachtig

 25. Hij is erg mooi! En lijkt me ook nog is super praktisch.
  elisabethsmusthaves onlangs geplaatst…Today’s Outfit: White Pencil skirt

 26. Prachtig! Ik droom ook van een Trio Bag. Vind de nieuwe fuchsia trio van pyhtonleer echt prachtig

 27. Dina

  Wauw super mooi!

 28. Wat prachtig ;-)
  chucky1012 onlangs geplaatst…Nominated

 29. Michelle

  Wauw! Wat een mooie tas is het he!
  Zeker deze kleur is echt.. wauw!
  Het is misschien niet ‘klassiek’ om over de prijs te praten, maar kun je een indicatie geven?

  X

 30. Isabella

  Ahhh heel mooi Esmee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>