H&M GEKLEURDE BLAZERS

hmprod Eén van de meest handige en veelzijdige kledingstukken is de blazer. In de lente als jasje, op een zomeravond, in de herfst onder je jas en in de winter als extra laagje. En daarnaast is het ook nog de perfecte manier om iets extra’s aan je outfit toe te voegen, een beetje kleur bijvoorbeeld! Voor komende lente heeft H&M drie gekleurde blazers in de collectie die alle drie hoog op mijn wishlist staan.

hmblazer2
Bovenstaade blazers in oranje en geel liggen al in de winkel voor €49.95. Super mooi met een witte blouse eronder en een leren broek.

hmblazer3
Deze mintgroene blazer komt deze maand in de winkels te liggen, ik gok dat de prijs zo ongeveer hetzelfde zal zijn. En nog beter nieuws: er komt ook een bijpassend shortje bij! Ik weet nu dus al wat mijn favoriete outfitje voor komend seizoen gaat worden..

hmblazer4

© 2012, Fashion-Fever.nl.

19 Comments

Filed under Fashion

19 Responses to H&M GEKLEURDE BLAZERS

 1. Mooie blazers! Vooral de zalmkleurige. Helaas staat die kleur mij niet :(

 2. Ik vind de gele blazer erg erg ergg mooi!

 3. Dat mint setje is zo leuk!
  Ik heb stiekem een crush op mint…

 4. Ik vind de gele en mintgroene echt prachtig

  *SPAM*

 5. Die mintgroene! Had ook al een mintgroen tshirtje gekocht en mintgroene nagellak :p

 6. Die mint groene blazer is echt te gek! Die ga ik zeker halen.

 7. die gele en mintgroene zijn geweldig :D
  x Martine

 8. Ik vind de gele blazer erg mooi.

 9. ook alledrie op mijn wishlist <3

 10. Die eerste is super leuk! Love it die moet ik ook echt hebben. Ideaal voor lente en zomer dadelijk. Kun je over leuk en makkelijk mee combineren.
  xx

 11. Het bovenste blazertje vind ik heel erg mooi, en de combinatie van dat shortje en blazer lijkt me wel gewaagd.

 12. Heerlijk al die vrolijke kleurtjes voor de lente! Vooral de gele blazer!

 13. Ben er niet echt kapot van, ben ook sowieso niet zo’n blazertype :)

 14. hester

  Ik vind dat shortje echt zó lelijk, maar die bijpassende blazer is echt prachtig!

 15. Het staat altijd zo leuk bij anderen, maar ik denk niet dat het mijn ding is!

  liefs

 16. Ik vind die mint blazer zo mooi! Zag een foto van hem en hij is echt cool! Het is ook leuk dat ze een bijpassende short erbij hebben gedaan! Ik denk ook dat ik deze combinatie ga kopen :D !

 17. Die mintgroene blazer is echt prachtig!

 18. Noortje

  Die eerste blazer is er ook in het roze, helaas niet op de site! Ik hoop dat ik hem snel in de winkel vind, hoewel ik de oranje versie ook erg mooi vind :)

 19. dat shortje is echt zooo mooi !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>