Het ultieme Kerstcadeau: de YSL Arty ring

kerstcadeauyslartyring1
Het gemiddelde modemeisje zal dit als haar ultieme Kerstcadeau zien: een ring uit de Yves Saint Laurent Arty Collection. Misschien dat dan ook de reden is dat Net-a-Porter.com de bestsellers 1,5 maand voor de feestdagen weer ruim bijvult. Op de turquoise variant na -deze lijkt écht niet meer te koop te zijn- zijn alle juweeltjes nu weer van de partij. Mijn favorieten zijn absoluut die met de de nachtblauwe, roze en oranje stenen. Wauw.. wat zullen die mooi lijken in mijn jewelry box!

‘Maar ze zullen wel peperduur zijn?’ Nee, dat valt mee. De prijzen beginnen bij €137, wat voor een echt designeritem reuze meevalt. Helaas zijn de ringen niet van zilver of goud, maar dat maakt ze niet minder mooi. Want ja, prachtig zijn ze. Maar dat is een populaire mening, dus wil je er één in je bezit krijgen dan moet je er snel bij zijn.

109066_in_dl
109067_in_dl 109068_in_dl kerstcadeauyslartyring3 109070_in_dl 81030_in_dl

© 2010, Fashion-Fever.nl.

16 Comments

Filed under Fashion

16 Responses to Het ultieme Kerstcadeau: de YSL Arty ring

 1. Zonde dat ze voor die prijs geen betere materiaalkeuze hebben gemaakt :( maar hij blijft tof!

 2. Maaike

  Eerlijk gezegd vind ik ze niet geweldig. Ze hebben wel wat, maar ik zou ze niet dragen ofzo.

 3. niet echt mijn smaak, maar vind ze wel mooi, (klinkt vreemd; maar ik vind ze mooi, zou ze alleen zelf niet dragen)
  x

 4. Het is niet mijn smaak!

 5. Carlijn

  Die zilveren is zó pretty. <33

 6. ANNA

  wauw idd super mooi

 7. mwaaaaa….. ik vind hem niet zo heeeeel mooi, ik hou niet zo van goud…

 8. Ik heb zelf ook zo’n ring, supermooi is die en ben er ook echt blij mee. Ik moet je wel waarschuwen, de ring verkleurd..helaas

 9. Ze zijn zoooo mooi, maar ver boven mijn budget! Zo jammer!

 10. M.

  ik zie net dat ze al zijn verkocht, sorry.

 11. sara

  wow ! supermooi zeg. en die prijs valt indd nogal mee voor YSL.

 12. Astrid

  Ik vind de roze gaaf! :)

 13. Ze zijn erg mooi, maar wel heel erg jammer dat ze niet van zilver of goud zijn.

 14. Caren

  Wow, die zijn echt super mooi! En ik vind de prijs ook nog wel meevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>