DOOR BEAUTY BLOGGERS GEKOCHT TAG

DSC_0012 Vorige week zag ik bij Vera de ‘Door beautybloggers gekocht’-tag, een tag over -jawel- de producten die je door beautybloggers hebt gekocht. Ik kwam er al snel achter dat ik ook super veel items heb gekocht na aanleiding van een review of filmpje op het web. 

1. Door welke beautyblogger heb je het meest gekocht?
Door Christine van Temptalia, zonder twijfel. Haar blog is een soort make-up database en voordat ik iets koop, kijk ik vrijwel altijd even bij Christine hoe het product haar is bevallen. Vind ik iets mooi en heeft het product op Temptalia een A+ gekregen, dan koop ik het veel sneller.

2. Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht?
Ik heb eerlijk gezegd geen idee, ik denk dat het minerale oogschaduw was. Ik had talloze potjes, in alle kleuren van de wereld.

3. En het laatste?
Dat zal waarschijnlijk iets van de MAC x Osbournes collectie geweest zijn, door Temptalia. Het laatste product dat ik door een Nederlandse beauty blogger kocht, is MUFE’s Aqua Brow door Serena.

4. Wat was het duurste product dat je door een beautyblogger hebt gekocht?
Oei, dat is een lastige. Alle producten die ik koop zijn ongeveer van dezelfde prijs. Misschien de Chanel highlighter die ik ergens op een blog spotte en in Londen kocht? Al kan ik me niet meer herinneren op welke blog ik deze spotte..

DSC_0003

5. Ook wel eens een miskoop gedaan met een door een beautyblogger aangeraden product?
Ik doe nooit echt miskopen als het gaat om make-up, ik koop alleen producten die ik echt heel graag wil en vaak test ik alles van tevoren uitgebreid in de winkel. Mijn laatste ‘miskoop’ was een concealer palette van Catrice waar ik veel goeds over had gehoord, maar gelukkig was dat een goedkope aankoop.

6. Welk gehyped product heb ook jij in je stash?
NARS Albatross, YSL Touche Eclat, MAC Soft & Gentle, MAC Riri Woo.. Teveel, haha!

7. Over welk product zouden beautybloggers wat jou betreft wel wat enthousiaster mogen zijn/meer over mogen schrijven?
Eigenlijk mis ik heel veel merken: over nieuwe MAC collecties lees je in Nederland vrij weinig, en daarnaast mis ik mooie reviews van MAC Pro producten, NARS, Charlotte Tilbury, Giorgio Armani, Tom Ford, Chanel, Yves Saint Laurent.. Al is het natuurlijk heel lastig om veel reviews over luxe producten te schrijven, het is gewoon écht een hele dure hobby.

8. Wat is de beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?
MUFE’s Aqua Brow, MAC Soft & Gentle, NARS Sheer Glow, Urban Decay Naked Basics en MAC Blanc Type.

© 2014, Fashion-Fever.nl.

14 Comments

Filed under Personal

14 Responses to DOOR BEAUTY BLOGGERS GEKOCHT TAG

 1. wowow ik ben echt jaloers op al je producten!
  French Baguette onlangs geplaatst…Oh summer days

 2. Super leuk artikel!! Je moest eens weten hoeveel producten ik dankzij jou hebt aangeschaft joh…… Haha!!

 3. Leuke tag! Ik heb ook zóveel gekocht door beautybloggers – maar misschien zelfs eerder omdat ik het daar tegenkom, dan omdat ik er reviews van zie. Denk bijvoorbeeld aan NARS Sheer Glow, Laguna, Albatross, Orgasm, bepaalde MAC producten, de Naked palettes, MUFE Aqua Brow en ga zo nog maar even door haha <3.
  Anneloes onlangs geplaatst…Catrice Ombre Top Coat

 4. Aah wat heb je deze vragen ontzettend leuk beantwoord! Heel erg leuk om te lezen en stiekem al heel veel gekocht door bloggers :)
  Dagmar onlangs geplaatst…Beauty – Nieuw Inglot Freedom System Palette

 5. Ja door beautybloggers zie ik mooie producten langs komen waar ik anders geen weet van zou hebben. Niet zo goed voor mn portemonnee ;) . Ook merken die ik niet kon.

 6. Wat een leuke tag
  Manon onlangs geplaatst…New In; Kleding van Takko

 7. Leuke tag ;-)
  Wauw, wat een mooie merken noem je.
  chucky1012 onlangs geplaatst…Nieuw

 8. J.

  Leuke tag! Ik ga duizelen bij alle namen van die fantastische producten, haha.
  J. onlangs geplaatst…Liebster award

 9. Zo herkenbaar! Ik heb sinds ik beautybloggers volg al zoveel gekocht.. Pff! Real techniques kwasten, Nars albatros, Chanel Les Beiges, Porefessional, Nyx butter gloss, mac paint pots.. En zo gaat het nog wel ff door! Nu op het lijstje staat de Nars Sheer Glow foundation!

 10. Heel leuk om te lezen! Leuke tag!

 11. Hele leuke tag om te lezen dit! Xo
  Lilia onlangs geplaatst…HAUL: NIKE SB, MAC, HUF, VICTORIA’S SECRET & MORE

 12. Volgens mij worden er sowieso minder miskopen gedaan door mensen die bloggers volgen, het is zoveel makkelijker om nu een eerlijke review te lezen in plaats van alleen maar verkooppraatjes :) .

 13. Ik vind dit echt een leuke tag, tegenwoordig koop ik eigenlijk alleen nog maar iets als beautybloggers er enthousiast over zijn. Als ik van plan ben een nieuwe nagellak aan te schaffen kijk ik eerst welke haha tenzij ik echt wat nieuwe dingen zie in de winkel of koopjes! Ik wil door jou heel veel van Mac ;)
  Manon van Rijsbergen onlangs geplaatst…Mijn bestelling van Sans-Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>